Har du mistet arbejdsglæden?

- og er du i tvivl om, hvad du skal?

Er løsningen et alternativ job som sygeplejerske – eller overvejer du at prøve noget helt andet?

Book et personligt sparringforløb, hvor vi sammen finder dit drømmejob

Har du mistet arbejdsglæden?

- og er du i tvivl om, hvor du skal hen?

Er løsningen et alternativ job som sygeplejerske – eller overvejer du at prøve noget helt andet?

Book et personligt sparringforløb, hvor vi sammen finder dit drømmejob

Din Plejesektor . Jeanette Petrea Bo

Skal der ske noget nyt?

Savner du løsningen på alternative jobs som sygeplejerske eller om du skal ud i et karriereskifte?

Synes du efterhånden det er hårdt at være sygeplejerske? Har du flere opgaver end tid til at løse dem? Går du glip af – alt for mange – familiearrangementer fordi du skal på arbejde? Eller har du en oplevelse af, at nærvær og omsorg til dine borgere eller patienter er begravet i iPad’en? Har du en tilbagevendende følelse af, at du svigter dem?

Du har måske udlængsel – ligesom jeg havde. En drøm om at opleve Norge eller Grønlands smukke natur. Eller en ny og spirende tanke om, at arbejde i USA. Men livet er i vejen. Begivenheder i dit privatliv udskyder hele tiden drømmen. Det kan være nu, at drømmen skal realiseres. Eller en anden, gammel drøm, som venter på at blive vækket af sit hi.

Genkender du følelsen af at være lukket inde i en osteklokke? Du har sikkert allerede talt med din familie, venner og kolleger om hvad du skal i stedet for, men du mangler stadig løsningen. En nagende tvivl om du stadig skal arbejde som sygeplejerske, har sat sig. Med forskellige søgeord på internettet, har du måske forsøgt at finde et svar. Situationen er uholdbar og din frustration vokser.

Det kan vi heldigvis gøre noget ved.

Lige som dig har jeg stået med den samme tvivl og frustration, og jeg genkender følelserne. Jeg kan hjælpe dig med at finde lige præcis dit drømmejob

1:1 Sparring - drømmejobbet på 10 uger

Sparrings(drømmejob)forløbet er delt op i fem overskuelige sessioner, som hver varer 45 minutter. Det foregår online, via Zoom. 

Glæd dig til:

Du finder frem til det, der er allervigtigst for dig, med afsæt i, at finde arbejdsglæden igen.

Alternative muligheder, så du kan vælge ud fra et bredere perspektiv.

Værd at vide:
Igennem hele forløbet du du i centrum. Jeg møder dig i øjenhøjde, med forståelse og anerkendelse.

Det vil altid være mig, du sparrer med. Jeg er selv sygeplejerske og var i tvivl. Min løsning blev en diplomuddannelse som fagjournalist

Jeg har lavet en masse research på, hvilke job- og uddannelsesmuligheder en sygeplejerske har inden for faget. Men også hvilke muligheder du har, hvis du ønsker at prøve noget andet.

Jeg er her for at hjælpe dig videre og jeg bringer mine næsten 30 års erfaring som omsorgsmedarbejder i spil

Din investering i sparringsforløbet:

KUN 4.995 kr

Jeg hjælper dig hele vejen

Gennem mine 26 år i plejesektoren har jeg været vidt omkring. Både geografisk og hvad angår opgaver. Igennem mange år som vikar, både herhjemme, i Norge og Grønland, har jeg mødt mange i samme båd som dig. Sygeplejersker, som oplever dårlig ledelse, manglende faglige udfordringer, mange flere opgaver end tiden til at løse dem og uden mulighed for medbestemmelse. Sygeplejersker, som har fået afslag på at få fri på egen runde fødselsdag, må bytte sig til fri til sønnens bryllup, og en generel ufleksibel ledelse.

Har du mange ting at se til i hverdagen, så du har svært ved at finde roen til at løse hårdknuden ved din arbejdssituation?

Så lad mig hjælpe dig.

Jeg var også en sygeplejerske, der søgte et alternativ til mit job. For mig var et karriereskift i sidste ende det, der gav mig arbejdsglæden tilbage.
Lad os finde ud af, hvad der giver dig arbejdsglæden tilbage.

I fællesskab finder vi en løsning, hvor harmoni og balance igen følges ad, og hvor du igen glæder dig til at møde på arbejde hver dag.

Sådan foregår det, rent praktisk:

Så snart du har bestilt og betalt forløbet, kan du booke tid til din første session. 

Mellem sessionerne kan der være nogle refleksionsøvelser eller andre opgaver du skal lave inden vi mødes igen. Jeg anbefaler, at du arbejder med øvelser, som stiller skarpt på, hvad vi skal arbejde hen imod. Vi aftaler fra gang til gang, hvornår vi skal mødes igen, så det passer ind i din hverdag. Jeg anbefaler, at vi mødes en gang om ugen, og maksimalt 14 dage mellem hver session.

“Hvad gør jeg, hvis jeg har brug for en snak og ikke har behov for et helt forløb?” – Så tilbyder jeg klippekort på 1 gang, 2 gange og 5 gange 45 minutter.

Har du nogen spørgsmål, så kontakt mig endelig.

Udfyld formularen, og jeg vender tilbage inden for 24 timer på hverdage.

Konkurrence

Jeanette-Din-Plejesektor

VIND et 1:1 sparringsforløb

Normalpris: 3.995 kr. Konkurrence for sygeplejersker, som overvejer at forlade sit job.

Få arbejdsglæden tilbage

Kom godt videre i dit arbejdsliv, uanset om du vil blive i plejesektoren eller forlade den.

Tilmeld dig herunder. Konkurrencen slutter om: